ARJEN PETERSEN

architect | masterplanner

projecten   contact

optimale gebouwen.

strategische masterplannen.

integrale processen.

 

FUTUREPROOF ARCHITECTURE

De gebouwde omgeving en maatschappij heeft flinke uitdagingen op het gebied van verstedelijking en woningnood, duurzaamheid en energietransitie. In een complexe en geglobaliseerde maatschappij moeten we deze uitdagingen integraal aanpakken.De gebouwde omgeving en maatschappij heeft flinke uitdagingen op het gebied van verstedelijking en woningnood, duurzaamheid en energietransitie. In een complexe en geglobaliseerde maatschappij moeten we deze uitdagingen integraal aanpakken.

De gebouwde omgeving en maatschappij heeft flinke uitdagingen op het gebied van verstedelijking en woningnood, duurzaamheid en energietransitie. In een complexe en geglobaliseerde maatschappij moeten we deze uitdagingen integraal aanpakken.

 
team-zw.jpg
Kopie van provada_edited.jpg
lezing.jpg
overleg Achtbaan_edited.jpg
teamoverleg-zw.jpg
 

What you see is what you get

Ik breng structuur en ambitie aan in een project door het ontwikkelen van een ruimtelijk concept met heldere architectonische en functionele doelstellingen. Overzicht ontstaat door een goede analyse van de projectvraagstelling. Het ontwerpproces is creatief en transparant door ontwerpend onderzoek. We denken in scenario’s, zonder starre overtuigingen en dogma’s. Er ontstaat draagvlak doordat we scenario’s helder toetsen aan de vraagstelling en toelichten hoe keuzes tot stand komen. Zo werken we proactief met alle stakeholders steeds concreter naar goede gebalanceerde gebouwen en meerjarige, strategische en flexibele masterplannen toe.

 

Projecten

Microlab.png
kantoor.jpg
Microlab-Eindhoven-Metal-Medium-600x400.
Arjen Petersen.jpg

Arjen Petersen      

arjen@suar.nl         

+31(0)6-16895897

 

SUAR / Microlab    

Kastanjelaan 400

5616 LZ Eindhoven

linkedin.png

SUAR werkt sinds 2016 vanuit Microlab, de

leukste makers-werkplek van STRIJP-S.

Binnen het gebouw wordt ook samengewerkt met diverse ontwerpers, adviseurs en ontwikkelaars. 

We hebben naast een fijn kantoor ook werkplaatsen, vergaderruimten en een club met dakterras. 

Parkeren kan betaald aan de Kastanjelaan of op één van de parkeerterreinen van Strijp-S.